pátek 11. dubna 2014

Otázky na a pro redakci

Když na scénu přichází nový hráč, je vhodné dát ostatním možnost seznámení. Abychom si tu ale neplácali játra o tom, že jsme vlastně založili blog z nudy a potřeby změnit dnešní prohnilou společnost ve světový mír, zvolíme pro čtenáře snesitelnější formu. V pěti otázkách byste měli zjistit vše potřebné, a pokud se budete chtít pídit více, je vám k dispozici náš mail.

1. Kdo stojí za Drakovinami?

Za Drakovinami stojí sličná slečna, kterou už nebavilo poslouchat myšlenky nakumulované v hlavě. Není proto rozhodujícím faktorem, jestli budou lidé pět chválu, nebo se nevyjádří vůbec. Důležité bylo zajistit, aby mohly ideje volně komunikovat se světem a nezahlcovaly mozkovnu, kterou bohužel ještě potřebuji používat. Pokud se najde spřízněná duše, bod k dobru. Vám všem musí postačit, že nejsem robot, ale cosi z masa a kostí. A občas něco vyplodím.

2. Proč zrovna Drakoviny?

Má posedlost tímto mýtickým stvořením se reflektuje snad ve všem. Doplňky počínaje a jménem blogu konče. Draci mi připadají velice ušlechtilí a především tak trochu vykutáleně mocní. (Kdo by chtěl namítat něco o princeznách, ono se tu a tam hodí projíst řady. Jak u modré krve, tak u té tuctově červené.) Proto bylo hned jasné, že se musí projevit i na nově vzniklém webu.

3. O čem to tu je?

Nedá se přesně vymezit, jakému tématu se Drakoviny věnují. Jelikož jsem neskutečně zvědavý tvor, jsou i mé zájmy značně různorodé. Také dost záleží na aktuální náladě, počasí, ročním období, protože zřejmě nebudu péct cukroví, když jsou venku třicítky, že. Základními pilíři jsou však knihy, které zbožňuji nade všechno na světě. Předpokládám, že se zde proto sem tam nějaký článek na toto téma objeví. Dále také s oblibou jím a mám ráda zvířata. Další okruhy jsou pak spíše občasného rázu, ale všechny směřují k hlavní myšlence stránky. Snažím se využívat svůj volný čas co nejefektivněji a tak, abych byla na konci dne spokojená s vykonanou prací. Budu ráda, pokud příspěvky zde publikované někoho osloví a rozhodne se být aktivnějším.

4. Co máme v plánu?

Plány jsou prozatím na úrovni pravidelné publikace a vytvoření si čtenářské základny. Nedávno jsem ale došla k nápadu, který by pomohl všem. Tato záležitost ale náleží do sféry období Vánoc, takže si ji zatím necháme pro sebe. Aby však otázka nevyzněla naprázdno, prozradím, že by se mělo jednat o projekt s charitativním obsahem, na němž se bude moci podílet každý, kdo bude mít zájem.

5. Nějaká přání?

Asi jako každý autor si i já přeji mnoho spokojených čtenářů. Byla bych ráda, kdyby se tu časem vytvořila komunita lidí, které bude spojovat zápal pro stejnou věc. Také by se mi líbilo, kdyby se podařil výše zmíněný projekt, do kterého vkládám velké naděje. No a jen tak na okraj si přeji, abychom přestali o prokrastinaci pouze mluvit a psát, ale s vervou se pustili do jejího omezení. Neříkám, že občas nemívám lenivou náladu, kdy si lehnu a ani se nehnu. Samozřejmě. Základem úspěchu však je, aby vás lenost neovládala, ale sloužila jako nástroj pro regeneraci a relax. Nemusíte se obávat, že se chystám šířit osvětu ohledně pohybu a sportu. Sama tyto aktivity vyhledávám sporadicky a raději se věnuji tvůrčí činnosti.

To by bylo na začátek všechno. Zřejmě chápete, že první článek je průlomový a nejobtížnější na realizaci. Víte, že ho nikdo nebude dlouhou dobu číst, nedostaví se zpětná vazba a tak vůbec. Věřím však, že si sem někdo časem najde cestu a bude se rád vracet. Já se vrátím určitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chovejte se zde slušně a diskutujte k věci. Děkujeme!